Medial vägledning, andekontakt eller inuitiv (45 min)

Jag förmedlar medial vägledning med andekontakt eller intuitiv psychic reading. Jag förmedlar inte om sjukdom, olycks- eller dödsfall. Budskap eller siande om spelvinster, aktier eller liknande ges inte. Information om tredje person som ej är närvarande ges ej. Även Tarot- eller Änglakort kan användas. 

1 200 kr

Medial vägledning / coching för par (60 min)

Här förmedlar jag vägledning till er som par och fokus ligger i att hjälpa er att utvecklas tillsammans som par. Vad behöver ni som par förstärka i er relation för att tillsammans ta ansvar för er relations utvecklig. Även andekontakt kan förekomma.

2 200 kr

Nu lever vi livet fullt ut - Sorgbearbetning - I samarbete med SSG

8 tillfällen, 1g/vecka, sluten grupp
 
Unikt tillfälle! 

Vill du må bättre, känna dig gladare, släppa gamla och obearbetade förluster och sorger? Vill du utvecklas som människa och få en större förståelse för dig själv och andra? Då är denna kurs för DIG! Denna kurs är väl investerad tid i dig själv!

Exempel på händelser som kan utlösa sorg är separationer, övergrepp av olika slag, relationsproblematik (till partner, föräldrar, barn, vänner, kollegor), egen eller annans sjukdom, att förlora ett husdjur eller att att livet inte blev som man tänkt sig.

Vanliga sorgreaktioner i samband med förluster och förändringar är:

En känsla av bedövning

Humörsvängningar

Koncentrationssvårigheter

Oregelbunden sömn

Förändrade matvanor

Energiförlust

Detta är ingen tidsbestämd process som sker i stadier utan är mer som ett flöde som böljar fram och tillbaka.

I det här sammanhanget är det också lämpligt att nämna att detär inte tiden i sig som avgör om sorgen läker, utan det är vad man gör under tiden.

Oförlöst sorg beror nästan alltid på något okommunicerat av känslomässig natur. Att släppa taget och gå vidare är vanliga råd vid förluster. Skulle vi inte göra det om vi bara visste hur?

Sorgbearbetningen i den här kursen hjälper dig att bearbeta och förlösa smärtan och sorgen över dina förluster på ett bra och strukturerat sätt.

Sorg tycks vara en av vår mest försummade och missförstådda upplevelse, både av sörjande och av dess omgivning. Vår syn på sorg är att det handlar om brustna hjärtan, inte om trasiga hjärnor. Försök att läka hjärtat med hjälp av huvudet misslyckas eftersom huvudet är fel verktyg för uppgiften. De flesta av oss verkar ha blivit socialiserade till att försöka lösa våra problem med hjälp av vårt intellekt, vilket gör att oförlöst sorg blir till ett problem.

Praktisk information

Kursmaterial ingår.

Kurslängd: 8 veckor

Minsta antalet deltagare för att kursen skall genomföras: 4 st

Omfattning: Ett möte per vecka, à ca 2 timmar, inkl fika, samt cirka 1-2 timmar för hemuppgifter per kurstillfälle.

Viktigt att anmälan sker till Info@ssgbg.se

Betalning görs till SSGs swish nummer som är 123-108 94 16, skriv "Sorgbearbetning" som meddelande.

Mer information hittar du på SSG´s hemsida


Bokning eller förfrågan


Villkor och viktigt att veta innan du bokar


Tystnadsplikt

Gäller alla mina bokningar och kurser: Jag arbetar under tystnadsplikt. Allt som förmedlas och sägs vid en session stannar mellan mig och klienten/kursdeltagaren. 

Bokning

Du skall vara över 18 år. Jag förbehåller mig rätten att kontrollera id-handling om jag upplever att personen ej är myndig. Bokning görs lättast via bokningsformuläret. Du kommer att få en bekräftelse på mail efter bokning är gjord. När du bokar en tid så har du även godkänt avbokningsvillkoren för denna.

Andekontakt

Du som klient kan inte välja andekontakt utan andevärlden sköter det.

Avbokning

Separata sessioner: Avbokning skall ske senast 2 timmar innan bokad session.

Vid bokning av Sorgbearbetning: En anmälningsavgift på 1000:- betalas vid bokning och återbetalas inte. Denna summa ingår i kursavgiften och skall avräknas vid slutbetalning.  Full betalning skall vara kursledaren tillhanda senast 14 dagar innan kursstart. 

Vid avbokning tidigare än 14 dagar innan kursstart återbetalas hela kursavgiften (ej anmälningsavgiften).
Vid avbokning 13-8 dagar innan kursstart återbetalas 50% av kursavgiften (ej anmälningsavgiften).
Vid avbokning 7-0 dagar innan kursstart återbetalas 0% av kursavgiften.

Betalning

All betalning sker via Swish på 0727-221 200, uppge vad betalningen gäller. Om du betalar för någon annan, v.v. uppge den personens namn.

Godkänd för F-skatt.