Medial vägledning (45 min)

Jag förmedlar vägledning och budskap till dig på frågor som du har. Även Tarot- Ängla- eller Orakelkort kan användas.


525 kr

Healing (45 min)

Djupgående och helande energier för att lösa blockeringar, ge dig balans och harmoni samt energipåfyllning. 
Kan med fördel göras på distans.

Följande healingsessioner kostar 300 kr per tillfälle.


525 kr

Existentiellt samtal (60 min)

En samtalsform där du bestämmer vad du vill få ut av ett samtal med mig. Det kan tex vara att bolla olika ämnen eller att du vill ha någon som lyssnar på dina tankar och funderingar.

600 kr

Livscoaching  (90 min)

En start-up träff där vi gör en första undersökning och tar reda på vart det är obalans just nu. Du får coaching för att komma vidare och jag erbjuder förslag på vad som kan vara ditt nästa steg i din personliga utveckling. Allt beroende på vad du vill.

Följande coaching timmar kostar 800 kr per tillfälle á 60 minuter.


1050 kr

Personlig workshop (3 timmar)

Personlig workshop för dig och din egna personliga utveckling. Vi diskuterar tillsammans utifrån ditt eget önskemål vad du har för behov och vad du önskar uppnå. Workshopen är själavårdande och utvecklande. 30 minuters konsultation + 2,5 timmar workshop.

1 350 kr

Sorgbearbetning (8 tim)

Dödsfall, separationer och andra förluster gör att en del av våra drömmar, förhoppningar och förväntningar på framtiden spricker.

Oförlöst sorg beror nästan alltid på något okommunicerat av känslomässig natur. Att släppa taget och gå vidare är vanliga råd vid förluster. Skulle vi inte göra det om vi bara visste hur?
Sorgbearbetningen hjälper dig att bearbeta och förlösa smärtan och sorgen över dina förluster.
Erfarenhet visar att du då försonas med det förflutna och känner frid. Ett annat resultat blir att du får en öppnare relation till dig själv och andra, samt att du får ny energi och livslust.

Kursmaterial ingår.

V.v. läs boknings- och betalningsvillkor nedan.


3200 kr

Bli ditt bästa jag - Coaching och Sorgbearbetning 

4 timmar livscoaching - hitta din drivkraft och sätt dina personliga mål. 8 timmars sorgbearbetning för att bearbeta och förlösa sorger och förluster för att få ny energi och livslust. Här får du en riktig kickstart för att bli ditt bästa jag!

Individuell start och vi bestämmer tillsammans när och hur ofta vi träffas. 

V.v. läs boknings- och betalningsvillkor nedan.


4200 kr


Bokning eller förfrågan


Villkor och viktigt att veta innan du bokar


Tystnadsplikt

Gäller alla mina bokningar och kurser: Jag arbetar under tystnadsplikt. Allt som förmedlas och sägs vid en session stannar mellan mig och klienten/kursdeltagaren.

Bokning

Du skall vara över 18 år. Jag förbehåller mig rätten att kontrollera id-handling om jag upplever att personen ej är myndig. Bokning görs lättast via bokningsformuläret. Du kommer att få en bekräftelse på mail efter bokning är gjord. När du bokar en tid så har du även godkänt avbokningsvillkoren för denna.

Avbokning

Separata sessioner: Avbokning senast 2 timmar innan bokad session.

Vid kursbokning: En anmälningsavgift på 500:- betalas vid bokning och återbetalas inte. Full betalning skall vara kursledaren tillhanda senast 14 dagar innan kursstart. Vid avbokning tidigare än 14 dagar innan kursstart återbetalas hela kursavgiften (ej anmälningsavgiften). Vid avbokning 13-7 dagar innan kursstart återbetalas 50% av kursavgiften (ej anmälningsavgiften). Vid avbokning 6-0 dagar innan kursstart återbetalas 0% av kursavgiften.

Betalning

All betalning sker via Swish på 0727-221 200, uppge vad betalningen gäller. Om du betalar för någon annan, v.v. uppge den personens namn.