Medial vägledning, andekontakt eller intuitiv (40 min)

Jag förmedlar medial vägledning med andekontakt eller intuitiv psychic reading. Jag förmedlar inte om sjukdom, olycks- eller dödsfall. Budskap eller siande om spelvinster, aktier eller liknande ges inte. Information om tredje person som ej är närvarande ges ej. Dessa vägledningar är också själavårdande och berikande.

850 kr

Coachande samtal, uppstart (90 min)

Om du känner att du har fastnat på din väg i livet och vill ha en handfast coaching hur du ska komma vidare. Utifrån vårat samtal jobbar vi med olika modeller för hur du tar reda på vart just din "hävstångs-effekt" är som störst och utifrån det så hittar du din målbild och vad du behöver göra för att nå dit.

1 350 kr

Coachande samtal, fortsättning vid behov (60 min)

Här jobbar vi vidare med din målbild och jag vägleder dig i din fortsatta väg mot dina Livsmål. Vi sätter en plan för hur du lyckas!

700 kr

Medial vägledning / coching för par (60 min)

Här förmedlar jag vägledning till er som par i en relation; vänner, syskon, kollegor etc. och fokus ligger på att hjälpa er att utvecklas tillsammans. Vad behöver ni förstärka i er relation för att tillsammans ta ansvar för er relations utvecklig. Även andekontakt kan förekomma, dock inget som kan bestämmas i förväg.

1 500 kr

Nu lever vi livet fullt ut! - Helande av relationer -

8 tillfällen, individuell eller i grupp

Professionell vägledning: Kursen kan erbjuda dig professionell vägledning inom området. Att ha en kvalificerad instruktör kan vara värdefullt för att förstå och hantera helandet på ett hälsosamt sätt.

Verktyg och strategier: Kursen kan ge konkreta verktyg och strategier. Det inkluderar att lära sig att identifiera och uttrycka känslor, skapa en hälsosam rutin och använda olika coping-metoder.

Stöd och gemenskap: Att delta i en kurs ger möjlighet att träffa andra människor som går igenom liknande upplevelser. Att dela erfarenheter och känslor med andra i en liknande situation kan skapa en känsla av gemenskap och stöd.

Förståelse för läkandets process: Kursen kan ge dig en djupare förståelse för läkandets olika faser och hur den kan påverka människor på olika sätt. Detta kan hjälpa dig att känna igen och acceptera dina egna känslor och reaktioner.

Förebyggande av långvariga problem: Att läka relationer på ett strukturerat sätt kan bidra till att förebygga långvariga problem såsom depression eller andra psykiska hälsoutmaningar som kan uppstå om relationen inte hanteras på ett adekvat sätt.

Personlig tillväxt: Genom att aktivt engagera dig i ditt eget läkande kan du uppleva personlig tillväxt och stärkande förändringar. Det kan innebära att hitta nya perspektiv på livet, utveckla en större empati för andra och hitta meningen med just din resa genom helande.

Respekt för din process: Denna kurs ger dig verktyg för att respektera din process. Alla upplever läkning och helande på olika sätt, och kursen kan hjälpa dig att hitta de strategier som passar bäst för din personliga situation.

Den här kursen hjälper dig att bearbeta och förlösa smärtan och sorgen över dina förluster på ett bra och strukturerat sätt.

Praktisk information

Kursmaterial ingår.

Kurslängd: 8 alternativt *4 veckor
Start efter ök. 

Omfattning: Ett möte á 60 minuter per vecka, *alternativt två möten á 60 minuter per tillfälle med minst två dagar mellan, samt cirka 1-2 timmar för hemuppgifter per kurstillfälle.


5 995 kr

Föreläsning - Nu lever vi livet fullt ut! (2 timmar)

Under den här föreläsningen berättar jag om min resa, hur jag tog mig ur min sorg och den onda, snurrande spiralen nedåt, vilken bara gick snabbare och snabbare och blev bara mörkare. En sorg som startade i barndomen och som jag strax efter jag hade fyllt 30 hanterade och bearbetade. Den sorg som jag bar på tog sig uttryck i ett beroende och ett destruktivt liv. Jag visste inte hur jag skulle ta mig ur det tills jag en dag får ett brutalt uppvaknande som förändrar mitt liv. 

Lyssna till min berättelse om mitt liv och finn inspiration till att göra förändringar i ditt eget liv. 

För att boka mig för föreläsning, kontakta mig angående era önskemål, så skapar jag en offert.

Offert på förfrågan

Seanser och övriga arrangemang  

- Minisittningar på 15 minuter/person, alla som vill får budskap - perfekt för middagsbjudningen med vänner (minst 6 pers och max 10 pers)

- Större seanser (11 personer eller fler) samt övriga större arrangemang, pris enligt överenskommelse.

Priset gäller inom Göteborgs området inom en radie på 3 mil utifrån min hemadress. Resor längre än 3 mil, milersättning tillkommer med 30:-/mil.   

300 kr/pers

Bokning eller förfrågan


Villkor och viktigt att veta innan du bokar


Tystnadsplikt

Gäller alla mina bokningar och kurser: Jag arbetar under tystnadsplikt. Allt som förmedlas och sägs vid en session stannar mellan mig och klienten/kursdeltagaren. 

Bokning

Du skall vara över 18 år. Jag förbehåller mig rätten att kontrollera id-handling om jag upplever att personen ej är myndig. Bokning görs lättast via bokningsformuläret. Du kommer att få en bekräftelse på mail efter bokning är gjord. När du bokar en tid så har du även godkänt avbokningsvillkoren för denna.

Andekontakt

Du som klient kan inte välja andekontakt utan andevärlden sköter det.

Avbokning

Separata sessioner: Avbokning skall ske senast 2 timmar innan bokad session.

Vid bokning av kurser: En anmälningsavgift på 900:- betalas vid bokning och återbetalas inte. Denna summa ingår i kursavgiften och skall avräknas vid slutbetalning.  Full betalning skall vara kursledaren tillhanda senast 14 dagar innan kursstart. 

Vid avbokning tidigare än 14 dagar innan kursstart återbetalas hela kursavgiften (ej anmälningsavgiften).
Vid avbokning 13-8 dagar innan kursstart återbetalas 50% av kursavgiften (ej anmälningsavgiften).
Vid avbokning 7-0 dagar innan kursstart återbetalas 0% av kursavgiften.

Betalning

All betalning sker i förskott via Swish på 123 287 96 25, uppge vad betalningen gäller. Om du betalar för någon annan, v.v. uppge den personens namn.

Godkänd för F-skatt.