OM MIG


Välkommen till mig!

Jag har flera års erfarenhet av medialt arbete, healing, livscoaching, personlig utveckling och sorgbearbetning. Personlig utveckling innefattar så mycket tycker jag. Allt från meditation och sorgbearbetning till vägledning i olika ämnen. Allt hänger ihop med att du vill veta mer och du är redo att ta ansvar för ditt eget mående. Du bestämmer hur Du vill vara och hur du ska må!
Under mitt vuxna liv har jag på olika sätt utvecklat och utbildat mig i vad jag tycker är personlig utveckling. Egna erfarenheter och händelser har fört mig framåt i livet. Inte alltid en rak och rosenkantad väg men den har utvecklat och utmanat mig till att bli den jag är idag och jag skulle inte vilja vara utan dessa erfarenheter. 
Jag hoppas att jag får vara en del av just din personliga utveckling och din väg framåt, oavsätt vilket ämne och av vilken anledning du kontaktar mig. Jag vet att du har obegränsade möjligheter inom dig. Tillsammans så lyfter vi fram dem.
Jag önskar dig allt gott! Och kom ihåg - Du har obegränsade möjligheter inom dig och det är DU som bestämmer hur långt du kan gå! 

Kram