Referenser

Läs vad mina tidigare kunder har att säga

Linda - Sorgbearbetning

"En otroligt bra kurs och framförallt ett otroligt bra verktyg till livets alla händelser. Det jag trodde behövde bearbetas först var verkligen inte det som kom fram starkast. Känslan efter och lättnaden i hjärtat är oslagbar. Jag rekommenderar alla att investera i sig själva och för sin egna lycka med att gå denna kurs." 

Sandra

"Andra gången jag går till Peggy - Hon är magisk! Hon har prickat rätt och hjälpt mig med vägledning framåt i livet. Hon är trygg, lugn, harmonisk. Man får alltid en fin stund när man på sittning hos Peggy! Gör tydliga beskrivningar när hon beskriver personer från andra sidan. Får alltid en klar och tydlig bild vad hon förmedlar och budskapen hon får till sig!

Om ni väljer att ta en sittning hos Peggy så kommer ni inte att ångra er!"

Rose-Marie

"Peggy beskrev andarna klart och tydligt, bade utseende och sätt. Sittningen kändes mycket varm och innehållsrik, mediet är saklig och informativ, inget fattades. Hon förmedlade mig och min livssituation viket stämmer till 100%."

Jane

"Peggy beskrev typiska kläder, förmedlade namnet vilket inte var helt lätt då det inte är ett svenskt namn. Väldigt bra intryck!"

Per

Beskrivningen av personen som kom igenom kan jag relatera starkt till. Beskrivningen av personen samt information om mig i min ungdom stämmer överens med verkligheten. En mycket positv upplevelse av denna sittning!

Marie

"Sittningen var alldeles underbar, Jag är jättenöjd! Jag fick träffa min mormor. Peggy beskrev hur min mormor ser ut, fler karaktärsdrag samt situationer som gjorde att jag visste att det var hon. Informationen samt budskapen var väldigt relevanta och tydliga.

Iris

"Tydlig beskriving av min morfar och mormor, kläder, hållning, var de bodde och att de hade djur. Bekräftar ett namnbyte hos en av personerna. Toppenbra, fantastisk!

Stefan

"Peggy är väldigt pricksäker. Information och budskap förmedlas på ett tydligt sätt.

Christer

"Varmt, lugnt och tryggt. Mediet förmedlade budskap från min mormor och min moster som hon beskrev så jag kände igen dem, utseendet, deras sätt, hur de var. Informationen var relevant och lättförstådd och förmedlades på ett bra och tydligt sätt."

Jenny

"Jag har aldrig varit på sittning förut. Mycket bra första sittning! Två personer förmedlades och jag känner igen dem på beskrivningarna av deras utseende, tidpunkter, inredningen i deras hem och budskapen."