Rekreation och sommarbokningar

30.05.2023

I helgen har jag varit på ön. Den mytomspunna, livgivande och de magiska energiernas ö, Öland. Det är hit jag längtar bort, eller till, för återhämtning, för att landa och för att ladda mina batterier. Det är hit jag längtar bort till för att få känna lugnet, inte behöva höra allt brus från staden och för att hämta inspiration. Ibland behöver jag miljöombyte för att se klart på vissa situationer, för få tänka i fred och för att få landa i insikten. Hur är det för dig? Funkar du på samma sätt? Behöver du också komma bort en stund för att hitta hem till dig själv?

Känslan när mina bara fötter går på marken på denna ö, den laddar och ger, dessa kraftfulla energier som fyller mig, ger mig kraft och ger mig ro. 

I år kommer jag spendera hela sommaren här, med start till Midsommar. Ni är varmt välkomna att boka in er på vägledning, healing, coaching eller sorgbearbetning. Vilken tid är inte bättre på att ta hand om dig själv än under semestern. Vägledning och Healing går med fördel att göra på distans och via telefon.

I slutet av augusti är jag tillbaka i Göteborg igen och tar emot som vanligt.

Fram tills jag åker finns det några strötider kvar att boka här i Göteborg, och för att fånga nån av dessa så hör du enklast av dig till mig genom att fylla i nedan kontaktformulär.

Vi ses och ta hand om er så länge 💜