Att jorda sig och meditation

15.05.2023

Vilken vecka!

Har ni också känt av energierna? Jag har hört om kraftiga solstormar som påverkar oss, fullmånen i intågande och som grädde på moset, även en månförmörkelse. WOW! Ja jag har då iallafall upplevt en enorm trötthet, konstant tjutande och pipande i öronen och, mer än vanligt, väldigt sensitiv på andras känslor och energier, som har påverkat mig. En minst sagt intressant vecka.

Jag tänker meditera ikväll vid 20-tiden för er som vill vara med. Vi kopplar oss samman i den renaste och högsta kärleksfulla energin och ber tillsammans att Ärkeängeln Mikael skyddar oss.

Det handlar om avslut och sanningar. Vad är det du behöver se men kanske inte vill se? För att saker ska förändras så behöver vi vara förändringen vi vill se. Tuffa tider nu men stå stark i dig själv, fokusera på DITT inre ljus. Vad behöver du släppa taget om? Allt börjar med dig, i kärleken, i acceptansen och i modet. Ditt mod att stå för dina åsikter, ditt mod att vara dig själv och ditt mod att välja kärleken före egot.

Vad är kärleken? Kärleken till din nästa, dina barn, dina föräldrar, dina vänner. Är kärleken villkorslös eller villkorad? Är den självisk eller hänsynsfull? Är den ärlig eller falsk?

Vad betyder ordet Kärlek för DIG? Vilket är ditt ansvar i kärleken? Vilket ansvar tar du för att vara kärlek? Inte egoistisk eller ställa krav utan ren och äkta. Hur ÄR du kärlek?

Detta kan vara en fråga att ställa vid meditationen ikväll; Hur är jag kärlek? Se, lyssna, känn, vilka svar du får.

Allt gott till er, i kärlek ❤️

Peggy