2024 - Here I come!

03.01.2024

Hej på dig!

Hoppas du har haft ett fint nyår! Jag firade in 2024 på den magiska ön så nu är jag laddad för ett nytt år. Det ska bli spännande att se hur det formar sig, dag efter dag, vecka efter vecka och månad efter månad. Du har väl satt dina intentioner inför det nya året? Och du har släppt allt det gamla från 2023 som du inte behöver eller vill ha med dig in i 2024? Bra!!

Jag vet att det kommer att blir ett år fullt av personlig utveckling för oss alla, på olika nivåer och i olika nyanser. Ha tilltron till att det som sker alltid sker för ditt bästa, även om du inte kan se det just då. Det finns en plan för oss alla och den var satt redan innan vi kom hit. Lite som att din själ hade bestämt sig för att "Det här signar jag upp mig på i detta livet. Det här kommer/vill/ska jag lära mig och utvecklas i. Och jag ska göra det med högsta betyget!" Har du tänkt på det på det sättet förut? Att du är här av en anledning och att allt som du går igenom kommer att forma och utveckla dig som människa - din själ utvecklas och tar med sig detta in i nästa liv. När det är dags. Och är du tacksam för alla lärdomar som du gör och all erfarenhet som du får?

Eller väljer du att se det som "Varför händer detta mig? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Jag har alltid sån otur med jobb, kärlek, vänner och jag har aldrig några pengar och jag trivs inte där jag bor, jag vill göra det och jag vill ha det så och så....". Vad lär du dig av detta? Eller är det alltid offer-koftan på?

Jag försöker att alltid se saker positivt, ja jag kan också tycka att saker är s**t och ja, jag är "bara" människa. Jag brukar ändå reflektera över hur jag reagerar och varför jag reagerar i vissa situationer som triggar mig. Det är nyttigt och väldigt intressant men inte alltid så smickrande för mig själv....och tanken är väl att jag (min själ) ska lära sig något av detta och utvecklas. Att bli en bättre människa helt enkelt..!

Ser ni ängeln på sista bilden? 

Kram på dig