Vad händer?! Jag har blivit med blogg!

30.04.2022

Ja det trodde jag ju inte att jag skulle sitta här och dela med mig av tankar och funderingar helt öppet för alla att läsa. Men nu är det så och i ärlighetens namn så måste jag erkänna att det är "någon" som har puffat lite på mig för att sätta igång.. ja vem det är det tål ju att funderas på :) Men ni vet ju att jag är medial så hjälp har jag ju fått att komma igång även om mitt ego har tvekat. Ja ja det är inte alltid så att man behöver veta vilken väg man ska ta, ibland behöver man bara börja gå på stigen så visar det sig vart den tar vägen. Släpp taget och kontrollbehovet bara! Haha ja BARA..! tänker du väl då. Lätt för dig att säga. Hm nja inte direkt för en som är van att kontroll på det mesta, inte allt, men det mesta i det fysiska livet.

 När det kommer till den mediala sidan av mig så är det väldigt lätt att lita på det jag får till mig och det som förmedlas. Där har jag inget behov av kontroll alls. Hur kan det komma sig?! Ja för det första så är det inte jag som styr, det är ju dem "på andra sidan". Vem som kommer igenom och vem som säger vad. Jag är ju "bara" verktyget eller språkröret för dem. Eller ja, bara och bara. Det är inte så BARA det. Det är en ära skulle jag vilja säga. De litar på mig och väljer mig till att förmedla deras budskap till nära och kära. Det är inte fy skam ska jag säga! TACK för det förtroendet! TACK för att ni valde mig till erat språkrör. TACK för att vi gör detta tillsammans som ett team.

Valborgsmässoafton idag och solförmörkelse ikväll. WOW! Vilket spännande år vi har framför oss. Du har väl sänt ut dina önskningar till universum? Om du fick önska dig precis vad du vill, vad önskar du dig då? Vad vill du ha mer av i livet? Sänd iväg din önskelista idag, en perfekt dag att göra det på.

Allt gott till dig, vi hörs

Änglar finns - så även hos mig. Denna goding visade sig i mitt sovrum.
Änglar finns - så även hos mig. Denna goding visade sig i mitt sovrum.